VIDEO| Galeria la Botoşani

galerie Rapid Cavalerii Nordului

Rapid Suceava a fost sustinuta la meciul cu Petrolul Ploiesti, de la Botosani, de o galerie formata din aproximativ 200 de oameni. „Cavalerii Nordului” au afisat in debutul partidei un tricolor cu mesajul „NU RASISMULUI” iar pe parcursul celor 90 de minute nu au facut altceva decat sa-si sustina favoritii.

Vis-a-vis, la Peluza Sud, au stat 8 „lupi galbeni” si 12 botosaneni. „Renegatii” din Botosani au injurat Suceava, iar dupa joc s-au laudat pe Facebook cu capturarea unui banner sucevean. Este vorba despre steagul de gard al brigazii „Contras”.

banner Contras Suceava

COMENTARII:

3 Comentarii la "VIDEO| Galeria la Botoşani"

 1. vezi ca pe video scrie petrolul 2-3 suceava si nu suceava 2-3 petrolul 😀

 2. Vor sa il puna pe foc in combinatie cu paie…ca saracii au aprins nocturna si nu aveau curent toata comuna..pe strazi mirosea doar a paie uscate..m..ie taranilor

 3. Comunicat Contras!

  Cupa Romaniei…Botosani.Asa scrie pe crucea noastra.
  Contras a fost infintat in anul 2007 la initiativa unor tineri de varste apropiate cu baietii care au facut deplasarea la Botosani si au patit ce au patit.
  In 2011 ne am retras din peisajul fotbalului si tot ce tine de el.
  Acum in 2014 am incercat o revenire…dar aceasta a esuat.
  Am incercat sa ne strangem din nou si sa sustinem ca in trecut echipa locala.Doar ca nu mai eram in anii copilariei,multi muncesc,multi au plecat la facultate…unii nu au mai simtit nimic pentru fenomen.
  Prezenta noastra ca brigada la meciuri era slabuta…4 5 oameni uneori cu tristete o spun doar 2.
  Revenind dupa cativa ani pe stadion am gasit in unii pusti acelasi devotament pe care il aveam noi in tinerete si de cateva ori acelasi teribilism.
  Sincer mi a placut asta…faceau orice sa se afirme, sa iasa in fata.Era imbucurator sa i vezi pe acei tineri cum stiau toate mesajele noastre din trecut si toate actiunile pe care le am avut
  Erau mandrii ca stau alaturi de noi in spatele bannerului „Contras”.
  Asa am luat decizia de a preda stacheta mai departe…era vremea lor.O decizie pe care nu o regret nici acum.
  Usor usor noi astia mai „batrani” am incetat sa mai mergem la meciuri…nu ne mai puteam amagi pe noi dar am lasat „traditia” sa mearga mai departe.
  Nu cautam scuza…captura celor din Botosani e recunoscuta de noi si ii felicitam pe aceasta cale.
  La meciu din cupa din partea „Contras” au facut deplasarea independent fata de restul galeriei 2 tineri.Unul de 19 si unul de 15.
  Din cauza unui conflict cu ceilalti membrii ai peluzei acestia au luat decizia de a parasi stadionul la pauza (un gest foarte inconstient din partea lor).
  Ce a fost dupa va puteti imagina si singuri.Nu mai vreau sa fac nici o referire la faptul ca a fost batut un copil de 15 ani de 6 7 8 suporteri botosaneni.Captura e captura!
  Acum sa inceapa dedicatiile,vorba unui prieten:
  Multumesc Contras! multumesc pentru ca ai dat culoare copilariei mele…iti multumesc pentru ca m ai ajutat sa invat sa iubesc neconditionat…iti multumesc pentru ca datorita tie am ajuns sa cunosc niste oameni minunati.
  Iti multumesc pentru ca alaturi de tine am devenit barbat,alaturi de tine am suferit,alaturi de tine am zambit.

  Doamne ajuta!

  P.S.:Romani, nu va mai alegeti conducatori care nu-si iubesc tara!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*