VIDEO| Duș rece la malul mării

Etapa a 6-a din Liga Elitelor sub 17 ani a consemnat o înfrângere drastică pentru echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava. Juniorii antrenați de Aurel Constantin au fost învinși pe terenul formației Viitorul Constanța cu scorul de 11-0.

Gruparea patronată de Gheorghe Hagi a marcat șapte goluri în prima repriza, scorul pauzei fiind stabilit în minutul 43, de suceveanul Cosmin Tucaliuc. În repriza secundă, Viitorul a mai înscris în patru rânduri, fratele Simonei Halep, Dimciu, trecându-și în cont o dublă.

Vezi rezumatul VIDEO!

Ultima rundă din întrecerile „republicanilor” a consemnat și prima înfrângere pentru echipa de juniori A de la LPS Suceava. Trupa lui Marius Lup a cedat cu scorul de 3-1 la Miercurea Ciuc, după 2-0 la pauză. Reușita de onoare a sucevenilor a fost semnată de Gabriel Nechita.

Etapa a 6-a din Campionatul Național de Juniori A nu a fost una fastă nici pentru Bucovina Pojorâta, care a pierdut, la Ițcani, cu 2-4 în fața vecinei de clasament ASC Bacău. În schimb, juniorii B au terminat neînvinși, 0-0, în compania ocupantei locului secund.

Echipele clubului Rapid au jucat pe terenul grupării LPS Piatra Neamț în ultima etapă. Juniorii A, conduși de Ilie Gafencu, au câștigat cu 0-3, în vreme ce la juniori B câștig de cauză au avut gazdele, scor 4-0.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *