VIDEO Delegare cu dedicaţie

Partida Universitatea si Steaua va fi arbitrata de cuplul dambovitean Robert Harabagiu / Silviu Stanescu, o brigada care le-a scot realmente “peri albi” sucevenilor in precedentele doua jocuri in care i-a arbitrat.

Brigada damboviteana si-a dat pentru prima oara in petec in decembrie 2009, cand a facut “praf” meciul jucat atunci de echipa suceveana, la Roman, in compania celor de la Stiinta Bacau, acordand noua eliminari in tabara suceveana si nu mai putin de zece aruncari de la 7 metri in favoarea gruparii bacauane.

Harabagiu si-a definitivat “opera” la finalul jocului, printr-o avalansa de injurii aruncata asupra suporterilor suceveni prezenti la iesirea din sala din Roman, care chipurile si-au permis sa-i conteste maniera de arbitraj.

Cel de-al doilea episod care a avut in prim plan cuplul dambovitean de arbitrii s-a consumat chiar la ultima intalnire directa jucata la Suceava intre Universitatea si Steaua si incheiata cu scorul de 25-26. La finalul unui meci pe parcursul caruia antrenorul Leonard Bibirig si pivotul Bogdan Soldanescu au fost trimisi in tribune, managerul Petru Ghervan a lasat diplomatia deoparte, declarand sec: “arbitrii ne-au tocat!

Brigada Harabagiu / Stanescu pare fi scoasa de la naftalina, jocul de vineri dintre Universitatea si Steaua fiind primul pe care cuplul dambovitean il arbitreaza in actuala editie a Ligii Nationale de handbal masculin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Delegare cu dedicaţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*