VIDEO/ Cupa primăverii

A treia zi de Paşte a reprezentat un bun prilej pentru iubitorii fotbalului din mediul rural de a se întâlni la o partidă de fotbal. Tinerii din Buneşti şi Iaslovăţ, dar şi numeroşi arbitri judeţeni s-au duelat timp de câteva ore pentru premiile puse în joc la ediţia a treia a Cupei Primăverii.

Stadionul din Buneşti a găzduit, în cursul zilei de marţi, cea de-a treia ediţie a Cupei Primăverii la fotbal. Devenit o tradiţie în cea de-a treia zi de Paşte, turneul amical din acest an a reunit la start patru formaţii: reprezentantele locale Sporting şi Voinţa Buneşti, gruparea Juventus Iaslovăţ şi o selectionată a arbitrilor suceveni.

Desfăşurata într-o atmosfera de fair-play, în organizarea arbitrului sucevean Marcel Irimia, competiţia a fost câştigată în cele din urmă de echipa din Iaslovăţ, care s-a impus în finală, cu scorul de 2-0, în faţa Cavalerilor Fluierului, învingătoarea primind totodată şi diploma pentru cel mai bun portar al cupei, ajunsă în posesia lui Marian Chirilă. Locul al treilea a revenit celor de la Voinţa Buneşti, care au trecut în finala mică, cu scorul de 2-1, de colegii de la Sporting Buneşti.

În semifinale, Juventus Iasolvăţ a învins, cu scorul de 1-0, pe Sporting Buneşti, în timp ce Cavalerii Fluierului au ajuns în ultimul act, după ce au învins la loviturile de departajare, scor 4-3, echipa celor de la Voinţa Buneşti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO/ Cupa primăverii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*