VIDEO | CSM Bacău – Șomuz Fălticeni: 0-1

Somuz Falticeni a inceput noul sezon al Ligii a III-a cu o victorie de moral, scor 1-0, obtinuta vineri pe terenul nou-promovatei CSM Bacau. Pe un gazon al stadionului Letea care a aratat ca dupa inundatii, echipa antrenata de Daniel Stoica a controlat jocul inca din primele minute, dar camerunezul Tcassem, in trei randuri, si Julei, nu au gasit drumul spre gol, intr-o prima repriza in care formatia bacauana s-a aratat periculoasa la poarta lui Catalin Pascal doar la cateva faze fixe.

Anuntat de ocazia lui Julei, a carui trasor de la distanta a trecut putin peste bara transversala, unicul gol al intalnirii a picat in mod logic in minutul 78, cand Andrei Mateiciuc a scapat la limita off-side-lui si l-a invins pe portarul gazdelor cu un sut plasat de pe linia careului de 16 metri.

Somuz Falticeni: C. Pascal – Chiselita, Marinescu, Murarasu, Iorga, Afalna, Zama, Njindja, Julei, Mateiciuc, Tcassem. Antrenor: Daniel Stoica. Dupa pauza au mai intrat: Priboi, Song si Ionescu.

Chiar daca am castigat, se vede ca echipa nu este inca omogena. Din aceasta perspectiva, este bine ca am jucat cu o nou-promovata in prima etapa. Suntem multumiti de rezultat si speram ca, etapa viitoare, cand vom intalni o echipa mult mai experimentata, sa fructificam fiecare ocazie”, a spus managerul sportiv Iulian Daraba pentru Cronica de Falticeni.

Gruparea falticeneana se va intoarce la sfarsitul acestei saptamani la Bacau pentru un meci infinit mai greu, contra celor de la Aerostar.

Foto & Video: Alex Savescu

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *