VIDEO| CF Brăila – Rapid: 0-2

Vezi rezumatul VIDEO al meciului dintre CF Brăila şi Rapid Suceava, încheiat cu scorul de 0-2 (0-0)! Ambele goluri ale formaţiei sucevene au fost marcate de Marius Matei. Graţie acestei victorii, „ceferiştii” au urcat pe locul 2 în clasamentul seriei întâi din Liga a 2-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

 1. Și uite așa , cu jocul și norocul pe care l-avem , sperăm să ajungem și în liga 1. Sâmbătă viitoare sper să trecem pe primul loc 🙂 Sper că o să ne prezentăm cât mai mulți la meci să încurajăm echipa ! 🙂

 2. Mecuri din tur rămase

  20.09. Rapid Suceava –SageataNavodari (etapa 4)
  27.09. Baloteşti-Rapid Suceava (etapa 5)
  04.10. Rapid Suceava-Slobozia (etapa 6)
  11.10. Berceni-Rapid Suceava (etapa 7)
  15.10. SC Bacău-Rapid Suceava (etapa 8)
  18.10. Rapid Suceava-Argeş Piteşti (etapa 9)
  25.10. Voluntari-Rapid Suceava (etapa 10 )
  01.11. Rapid Suceava- Gloria Buzău (etapa 11)

 3. nu o sa ajungem in liga 1 . s-au scur doar 3 etape si echipa are obiectiv primele 6 locuri si accederea in saisprezecimile cupei ceea ce s.a intamplat iar baietii sunt cu banii la zi fara ca primaria sa faca vreun efort!

 4. Si acum vin si intreb asa zisul domn primar care sprijina fotbalul si face eforturi mari pentru sport in judetul suceava si pana acum nu au intrat bani in conturile celor de la handbal fotbal si asa mai departe ! PENTRU PETRICUTA NU A FOST UN EFORT SA II CUMPARAM UN SPATIU CU BANII JOS SI SA IL ECHIPAM CU TOT CE TREBUIE? ASTA A FOST FOARTE USOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *