VIDEO | Cerlincă, one man show în victoria cu Dante

Foresta este in obiectiv la jumatatea sezonului. Cu noua puncte acumulate in decurs de doar patru zile, trupa antrenata de sarbul Ivan Gvozdenovic a incheiat turul pe loc de play-off in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a.

Ultima victima a fost Dante Botosani, grupare in fata careia “galben-verzii” s-au impus sambata, pe teren propriu, cu un categoric scor de 4-0.

Echipa pregatita de Vespazian Colban n-a venit sa se apere pe Areni, portarul Gal fiind nevoit sa se opuna in doua randuri la loviturile libere executate de Codau si Cainari.

One man show in ultima etapa a turului avea sa fie Andrei Cerlinca, mijlocasul Forestei deschizand scorul in minutul 25, cu un sut din 17 metri, cu toata opozitia portarului Dascalu.

Anuntat de ocaziile lui Marin si Novacek, golul doi a picat in poarta botosanenilor in minutul 37, cand acelasi Cerlinca a inscris cu o executie de efect pentru 2-0 la pauza.

Contrar cursului jocului, Dante putea reduce din diferenta in debutul reprizei secunde, dar Gal a respins cu piciorul o minge sutata de Codau.

Dupa ce a reluat din “foarfeca”, putin pe langa tinta, Cerlinca a trecut in rol de servant in minutul 66, cand a pasat in fata portii pentru Alex Marin, iar varful gazdelor a dus scorul la 3-0.

“Galben-verzii” nu si-au oprit insa sarjele ofensive, Dascalu avand treaba pe final de meci cand a respins mingea cu greutate la doua suturi in forta trimise de Vitu si Druga.

Scorul final a fost stabilt de acelasi Andrei Cerlinca, care si-a trecut in cont hattrickul in minutul 88, dupa ce a transformat cu siguranta un penalty scos de brazilianul Patrick Da Silva.

S-a terminat 4-0, iar Foresta ramane pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Miroslava si Bucovina Radauti.

Foresta Suceava: Gal – Visinar, Celeadnic, Novacek, Druga – Stanescu, Sumanariu – Cerlinca, Cimbru, Filip – Marin. Antrenor: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Nechita, Vitu, Martin, Sahlean si Da Silva.

Rezultatele etapei a IX-a:

Foresta Suceava – Dante Botosani: 4-0

Bucovina Radauti – Bradu Borca: 2-0

Somuz Falticeni – Husana Husi: 1-2

Ceahlaul – Sporting Vaslui (18 noiembrie)

Stiinta Miroslava – CSM Pascani (18 noiembrie)

Foresta va incheia anul la Uricani, acolo unde, sambata, va infrunta liderul clasamentului, Stiinta Miroslava, in derbyul primei etape din retur.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *