VIDEO Bibirig s-a retras

Leonard Bibirig s-a retras sâmbătă, în mod oficial, din cariera de jucător. Momentul a fost marcat de clubul Universitatea printr-o festivitate, care a avut loc înainte de ultimul meci al Memorialului “Mihai Mironiuc”.

Partida dintre Universitatea şi HC Odorhei a fost prefaţată de festivitatea de retragere din cariera de jucător a lui Leonard Bibirig. Acesta a primit din partea clubului sucevean o minge cu autografele tuturor elevilor săi şi tricoul pe care l-a îmbrăcat în perioada petrecută că jucător la Suceava. Omul de afaceri George Petrescu i-a oferit o maşină în miniatură, iar antrenorul Universităţii Cluj, Constantin Ştefan, a adus tortul. O caricatură, o cupa şi multe flori au reprezentat celelalte cadouri primite de Leonard Bibirig.

Leonard Bibirig a intrat apoi în teren, unde a evoluat timp de un minut, reuşind să marcheze şi un gol în poarta celor de la HC Odorhei. Ultimele secunde ale lui Bibirig ca jucător, s-au încheiat la scorul de 1-1, în momentul în care Petru Ghervan a cerut time-out.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *