VIDEO | Andrei Ostrovanu a cucerit centura de campion intercontinental ISKA

Andrei Ostrovanu a cucerit titlul de campion intercontinental ISKA la categoria supermijlocie, după ce l-a învins vineri seară pe americanul Omar Moreno, în cadrul galei Dynamite Fighting Show ce s-a desfășurat la Baia Mare.

Luptătorul sucevean a reușit cea mai spectaculoasă revenire a anului în kickboxingul mondial, câștigând meciul prin KO în repriza a doua, după ce cu câteva secunde înainte a fost numărat de două ori.

Am avut o luptă de neuitat pentru titlul Intercontinental ISKA. Am condus lupta până când am fost pus la podea de două ori. Cu sprijinul incredibil al publicului, am găsit puterea de a mă ridica și de a reveni în luptă. Am reușit să schimb soarta meciului și să îmi trimit adversarul la podea. În momentul acela, am știut că pot să duc lupta până la capăt, reușind ulterior să-l pun definitiv la podea. Sala a izbucnit în urale, iar eu am fost copleșit de emoție. O mare parte din putere mi-am luat-o de aici. Mulțumesc, Baia Mare!”, a trasmis Andrei Ostrovanu.

Aceasta a fost a 41-a victorie în 51 de meciuri disputate de Andrei Ostrovanu, care se pregătește în acest moment la Ayo Gym Baia Mare, sub îndrumarea antrenorului Robi Petrovan.

Exit mobile version