VIDEO A doua înfrângere

Selectionata de juniori “under 16” a judetului Suceava a inregistrat ieri a doua infrangere consecutiva de la startul campionatului. In cadrul etapei a doua, echipa condusa de tehnicianul Bogdan Grosu a pierdut, cu scorul de 2-4, pe terenul selectionatei Bacaului, intr-un meci disputat pe stadionul “Municipal”.

Formatia suceveana a inceput in forta partida, deschizand scorul inca din minutul 4, cand Vornicu l-a executat pe portarul bacauan cu un sut trimis din marginea careului sub transversala. Gazdele au restabilit egalitatea insa peste numai zece minute, cand Tupala a transformat cu precizie o lovitura de pedeapsa. In minutul 26, acelasi Tupala i-a trimis pe bacauani in avantaj, dupa ce l-a invins pe goalkeeperul Puianu cu o lovitura de cap din 7 metri. Scorul pauzei avea sa fie insa 2-2, dupa ce Placinta a finalizat cu un sut la coltul lung un contratac al oaspetilor. Echipa bacauana a revenit in avantaj in minutul 57, cand Pavel a trimis in plasa o minge venita din corner. Ultimul gol al intalnire a fost semnat de Tupala, care si-a trecut in cont hattrick-ul in urma unei actiuni personale purtate pe banda dreapta, inchizand tabela la 4-2 in favoarea selectionatei Bacaului.

Suceava: Puianu – Radu, Huzdup, Siminicariu, Amanaloaei – Carcea, Strugariu, Tudose, Plăcintă – Costan, Vornicu. Dupa pauza au mai intrat: Georgescu, Mantu, Cerlinca si Prelipcean. (Foto: www.bacaulsportiv.ro)

In meciul urmator, programat pe 6 octombrie, echipa suceveana va primi vizita selectionatei judetului Botosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO A doua înfrângere"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*