Victorie vitală pentru menținerea în Liga Națională

CSU din Suceava a obținut trei puncte vitale în cursa pentru menținerea în Liga Națională la handbal masculin după ce s-a impus duminică, în Sala „Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, în fața celor de la CSM Reșița, cu scorul de 25-19, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a sezonului.

Condusă la jumătatea primei reprize la o diferență de trei goluri, echipa antrenată de Adrian Chiruț a egalat situația de pe tabela de marcaj la 6-6, prin Lupu, dar bănățenii au intrat la pauză în avantaj, scor 12-11.

Universitarii au forțat în repriza secundă, reușind să se desprindă pentru prima oară la două goluri în minutul 39, când Furak puncta pentru scorul de 16-14. Juverdianu a marcat apoi pentru 19-15, Balazs a înscris pentru 22-17, pentru ca în final sucevenii să se impună cu scorul de 25-19.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș –  Popia (6 goluri), Juverdianu (4), Manjic (4), Furak (3), Lupu (3), Anton (2), Petrov (1), Păunescu (1), Balazs (1), Sadovyi, Kobzii, Loic, Costea, Dascălu.

În următoarea etapă a turneului de la Cluj, formația suceveană va întâlni marți, de la ora 13.15, gruparea CSM București.

La finalul sezonului, ultimele trei clasate vor retrograda direct în Divizia A.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *