Victorie vitală pentru menținerea în Liga Națională

CSU din Suceava a obținut trei puncte vitale în cursa pentru menținerea în Liga Națională la handbal masculin după ce s-a impus duminică, în Sala „Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, în fața celor de la CSM Reșița, cu scorul de 25-19, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a sezonului.

Condusă la jumătatea primei reprize la o diferență de trei goluri, echipa antrenată de Adrian Chiruț a egalat situația de pe tabela de marcaj la 6-6, prin Lupu, dar bănățenii au intrat la pauză în avantaj, scor 12-11.

Universitarii au forțat în repriza secundă, reușind să se desprindă pentru prima oară la două goluri în minutul 39, când Furak puncta pentru scorul de 16-14. Juverdianu a marcat apoi pentru 19-15, Balazs a înscris pentru 22-17, pentru ca în final sucevenii să se impună cu scorul de 25-19.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș –  Popia (6 goluri), Juverdianu (4), Manjic (4), Furak (3), Lupu (3), Anton (2), Petrov (1), Păunescu (1), Balazs (1), Sadovyi, Kobzii, Loic, Costea, Dascălu.

În următoarea etapă a turneului de la Cluj, formația suceveană va întâlni marți, de la ora 13.15, gruparea CSM București.

La finalul sezonului, ultimele trei clasate vor retrograda direct în Divizia A.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorie vitală pentru menținerea în Liga Națională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*