Victorie vişinie pe Areni

Astăzi rapidiştii din Iţcani au debutat în ediţia 2009-2010 a ligii a III-a pe stadionul ‘Areni’. Antrenorul Tudoreanu a aliniat următorul “11”: Gavriloaia – Bosancu, Sevaciuc, Sava, Oniu – Suleru, Pantea, Branza, Matei – Romaniuc, Gurita.

În minutul 13 al partidei cei prezenţi la meci credeau că se repetă scenariul de la prânz. Ceferiştii păşcăneni au reuşit deschiderea scorului. Dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 40m Dragutel prinde un şut de senzaţie, care-l învinge pe portarul sucevean.

Omul meciului, Şuleru, readuce liniştea în tabăra “vişiniilor” înscriind în minutul 15 printr-un şut plasat din interiorul careului. Până la finalul primei reprize mai trebuie notate ratările lui Pantea, Suleru şi Romaniuc.

La 17 minute de la realuare acelaşi Suleru primeşte o pasă cu călcâiul marca Romaniuc şi duce scorul la 2-1. La debutul în tricoul vişiniu, fostul atacant al Cetăţii, Guriţă înscrie pe Areni! Acţiunea a plecat de la neobositul Suleru, care în minutul 65 al partidei încheie un contraatac cu o pasă către veteranul Guriţă. În ultimul minut al partidei Pantea ratează milimetric ţinta.

În repriza a doua au mai intrat Bejinariu, care l-a înlocuit pe Guriţă, Stamate trimis în locul lui Branza, Spatar, care l-a schimbat pe Oniu si Ciobanu, care a intrat în locul lui Romaniuc. Scor final: RAPID CFR Suceava – CFR Paşcani: 3-1

Exit mobile version