Victorie prețioasă obținută de handbaliștii suceveni

CSU din Suceava a obținut trei puncte extrem de prețioase în lupta pentru menținerea în Liga Națională la handbal masculin, după ce a câștigat joi seară, în Sala “Dumitru Bernicu”, în fața Politehnicii Timișoara, cu scorul de 31-26, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a.

Aflată la prima apariție oficială din acest an în fața propriilor suporteri, echipa lui Petru Ghervan a rupt echilibrul de pe tabelă în minutul 11, când internaționalul de juniori Daniel Stanciuc a marcat pentru 6-4. Botond a dus apoi scorul la 10-7, pentru ca, la pauză, formația suceveană să intre cu un avantaj de patru goluri, 17-13.

Pe fondul zilei bune pe care a prins-o portarul Ştefan Grigoraș încă din prima repriză, universitarii s-au distanțat la 17-12, bănățenii reducând pericolos din diferență în minutul 36, la 18-16, grație reușitei lui Cristescu.

CSU din Suceava a gestionat perfect ultimul sfert de oră de meci și s-a impus în final cu scorul de 31-26, un rezultat care o propulsează până pe locul 9 în clasament, peste linia roșie a zonei retrogradării.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Balazs (6 goluri), Tîrzioru (5 goluri), Stanciuc (5 goluri), Juverdianu (4 goluri), Kbilashvili (4), Furak (2), Lupu (2), Ştefan (1), Loic (1), Dascălu (1), Szasz, Bologa și Urda. Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei.

În runda viitoare, CSU din Suceava va evolua duminică, de la ora 18.00, pe terenul celor de la CSM Bacău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close