Victorie prețioasă obținută de handbaliștii suceveni

CSU din Suceava a obținut trei puncte extrem de prețioase în lupta pentru menținerea în Liga Națională la handbal masculin, după ce a câștigat joi seară, în Sala “Dumitru Bernicu”, în fața Politehnicii Timișoara, cu scorul de 31-26, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a.

Aflată la prima apariție oficială din acest an în fața propriilor suporteri, echipa lui Petru Ghervan a rupt echilibrul de pe tabelă în minutul 11, când internaționalul de juniori Daniel Stanciuc a marcat pentru 6-4. Botond a dus apoi scorul la 10-7, pentru ca, la pauză, formația suceveană să intre cu un avantaj de patru goluri, 17-13.

Pe fondul zilei bune pe care a prins-o portarul Ştefan Grigoraș încă din prima repriză, universitarii s-au distanțat la 17-12, bănățenii reducând pericolos din diferență în minutul 36, la 18-16, grație reușitei lui Cristescu.

CSU din Suceava a gestionat perfect ultimul sfert de oră de meci și s-a impus în final cu scorul de 31-26, un rezultat care o propulsează până pe locul 9 în clasament, peste linia roșie a zonei retrogradării.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Balazs (6 goluri), Tîrzioru (5 goluri), Stanciuc (5 goluri), Juverdianu (4 goluri), Kbilashvili (4), Furak (2), Lupu (2), Ştefan (1), Loic (1), Dascălu (1), Szasz, Bologa și Urda. Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei.

În runda viitoare, CSU din Suceava va evolua duminică, de la ora 18.00, pe terenul celor de la CSM Bacău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorie prețioasă obținută de handbaliștii suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*