Victorie pentru HC Odorhei

Universitatea Suceava a pierdut amicalul sustinut in aceasta seara in compania formatiei HC Odorhei. Dupa un meci in care s-a aflat in marea parte a timpului la conducere, liderul Ligii Nationale s-a impus cu scorul de 42-40.

Handbalistii pregatiti de Leonard Bibirig au condus doar in primele minute, cand tabela arata 4-3. Incet, oaspetii au preluat conducerea, fara a reusi insa sa isi ia un avantaj mai mare de doua goluri. In minutul 25, baietii lui Vlad Caba s-au distantat la trei lungimi, scor 14-17, dar “studentii” au recuperat handicapul si la pauza scorul a fost egal, 20-20.

Universtitatea avea sa conduca ultima oara pe tabela de marcaj in minutul 40, cand scorul a fost 28-27. Jocul a continuat sub in nota echilibrului pana la finalul celor 60 de minute, cu un plus pentru oaspeti care s-au distantat si la 4 goluri diferenta. Scorul final a fost 40-42 in favoarea formatiei HC Odorhei, care isi trece astfel in cont prima victorie din 2011 in fata Universitatii.

CSU Suceava: Andrei – Mitrea(9 goluri), Adomnicăi(7), Chiruţ(7), Gavriloaia(4), Şerban(4), Acatrinei(4), Dediu(2), Pancu(2), Ţuţu(1), Bursuc, Spiridon.

Dupa 60 de minute de joc, antrenorii celor doua echipe au cazut de accord sa se mai desfasoare inca o repriza. Dupa al treilea mitan, in care Leonard Bibirig i-a introdus in teren si pe Spiridon, Buga si Draghici, scorul a fost 59-61. Cele doua formatii se vor intalni din nou maine, de la ora 10:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorie pentru HC Odorhei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*