Victorie lejeră pentru CSU II

Universitatea II Suceava şi-a trecut în cont a doua victorie din acest sezon. Echipa pregătită de Răzvan Bernicu a învins, joi, formaţia Teleorman Alexandria, cu scorul de 40-16 (20-8), în primul meci din acest sezon jucat în faţa propriilor suporteri.

Handbaliştii suceveni au dominat meciul de o manieră categorică. După doar un sfert de oră de la startul partidei echipa a doua a Universităţii s-a disţantat pe tabelă la 10 goluri, scor 13-3, iar problema învingătoarei era deja rezolvată. Jocul a continuat în aceeaşi manieră, iar pauza le-a găsit pe gazde cu un avantaj confortabil, scor 20-8. Sucevenii au început în forţă repriza secundă, marcând trei goluri consecutive. În minutul 40, la scorul de 25-14, antrenorul Răzvan Bernicu a solicitat time-out, iar la revenirea în teren “studenţii” au punctat de opt ori consecutiv. Fluierul final a consemnat o victorie categorică a Universităţii, scor 40-16, acesta fiind al doilea succes pentru suceveni în cele trei etape disputate de la startul campionatului.

CSU II Suceava: Draghici, Nedelcu – Bahan (7 goluri), Petrea (6), Aldica (4), Tiganasu (4), Serban (3), Cadar (3), Vele (3), Dumitras (2), Smeu (2), Tarzioru (2), Burlacu (2), Camilari (2).

În următoarea etapă, Universitatea II Suceava va juca duminică, de la ora 11:00, pe terenul formaţiei CSM Focşani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *