Victorie clară

Patru goluri, două bare şi un penalty apărat. Acestea au fost ingredientele meciului de marţi, câştigat de Rapid Suceava în faţa echipei Pambac Bacău cu scorul de 4-0.

Sucevenii au deschis scorul după doar câteva minute prin Romaniuc, care a reluat în poartă o centrare din corner a lui Negru. Oaspeţii au solicitat apoi un gol valabil la o minge reţinută de Gavriloaia pe linia porţii. În minutul 20 Jalbă a centrat pentru Şuleru, iar acesta a dublat avantajul Rapidului. Acelaşi Şuleru a fost aproape de a realiza dubla, însă mingea a lovit bara. Rapidul a intrat la pauză cu un avantaj de 3 goluri. Şutul lui Negru a fost respins de portarul băcăuanilor în corner, iar Romaniuc a împins mingea în plasă la faza imediat următoare. Prima ocazie din repriza secundă le-a aparţinut oaspeţilor, dar scorul a rămas neschimbat. Şuleru a luat pentru a doua oară la ţintă bara porţii adverse. Scorul final a fost stabilit de juniorul Alexandru Moldovan, care a înscris în minutul 89 după un corner de pe partea stângă. În prelungiri s-a remarcat portarul Rapidului, Gavriloaia, acesta reuşind să apere o lovitură de la 11 metri.

În următoarea etapă Rapidul ar fi trebuit să joace la Gura Humorului, echipă care s-a desfiinţat. În aceste condiţii ceferiştii vor relua jocurile oficiale pe 7 mai, atunci când vor intalni pe Areni, Sporting Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorie clară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*