Victorie categorică pentru Universitatea

Echipa locala de handbal joaca astazi de la ora 18:00, penultimul amical din aceasta iarna, in compania formatiei HC Odorhei. GazetaSV va tine la curent cu evolutia “studentilor” in Harghita. Ramaneti alaturi de noi !

17:45 – Jucatorii Universitatii au plecat din Suceava la amiaza si au ajuns la Odorheiu Secuiesc in jurul orei 16:15. In momentul de fata, Bibirig si Compania se afla la vestiare…

18:05 – Desi meciul era programat sa inceapa la ora 18:00, jucatorii celor doua echipe abia au iesit la incalzire.

18:10 – Inainte de startul partidei, in tribune sunt aproximativ 40 de spectatori, majoritatea copii.

18:22 – Cele doua echipe continua incalzirea, insa arbitrii nu au iesit inca de la vestiare. “Studentii vor evolua in meciul din seara asta in echipament albastru.

18:30 – Arbitrii au fluierat startul partidei. Prima minge apartine gazdelor. Leonard Bibirig a inceput meciul in formula:
Andrei – Chirut, Adomnicai, Tutu, Mitrea, Ignat, Gariloaia

18:32 – Gavriloaia inscrie, insa golul este anulat. Universitatea continua atacurile, dar mingea trimisa de Madalin Tutu loveste bara. Ignat sparge gheata si deschide scorul: 0 – 1. Gazdele restabilesc insa egalitatea pe contraatac. scor : 1 – 1.

18:45 – Universitatea face spectacol in Harghita. La jumatatea primei reprize, sucevenii conduc cu scorul de 9-4 pe HC Odorhei. Cu exceptia lui Andrei Iulian, toti jucatorii au inscris. De remarcat ca pana in momentul de fata, Leonard Bibirig nu a efectuat nicio schimbare.

18:46 – Gazdele reduc diferenta la 4 goluri, insa tot sucevenii se afla la carma jocului. Atuul Universitatii il reprezinta recuperarea multor mingi pe atacul adversarilor. HC Odorhei a beneficiat de 3 lovituri de la 7 metri, dintre care a fructificat doar doua.

19:02 – Finalul primei reprize. Scorul este 16 -12 in favoarea Universitatii. De altfel, sucevenii au pastrat pe intreg parcursul celor 30 de minute un avantaj de 4-5 goluri pe tabela de marcaj. Intre timp, in teren au intrat portarul Bogdan Pralea si Leonard Bibirig. Primul dintre ei a reusit doua interventii providentiale. Cel mai bun marcator al Universitatii in prima repriza a fost Adi Mitrea, cu 4 reusite.

19:30Sucevenii au inceput in forta repriza secunda si si-au marit avantajul la 10 goluri. In minutul 20 al partii secunde, HC Odorhei – CSU Suceava : 21-29. Dupa pauza, s-a evidentiat Cristian Bursuc, centrul Universitatii reusind sa inscrie 4 goluri.

19:42Fluier final al partidei. Universitatea a castigat cu scorul de 35 – 27 (16-12) penultimul meci amical din aceasta iarna. Daca in prima repriza s-a evidentiat Mitrea, partea a doua a jocului le-a apartinut lui Dospinescu- 4 goluri si lui Bursuc – 5 goluri. HC Odorhei si CSU Suceava se vor intalni si maine intr-o noua partida de verificare, programata la ora 11:00.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *