Stiinta, a patra calificată

Stiinta Vicovu de Sus futsal

Ştiinţa Vicovu de Sus a devenit cea de-a patra echipă calificată la turneul final al Campionatului Judeţean de futsal. Coroamă şi compania şi-au asigurat biletele pentru turneul din sala LPS, după ce au câştigat turneul zonal organizat ieri, în sala din Vicovu de Jos, cu victorii în toate cele trei meciuri disputate: 7-1 cu Zimbrul Siret, 5-4 cu Avântul Volovăţ şi 9-6 cu vecinii de la Flacăra Vicovu de Jos.

Rezultatele turneului de la Vicovu de Jos:

Avântul Volovăţ – Flacăra Vicovu de Jos 1-5
Ştiinţa Vicovu de Sus – Zimbru Siret 7-1
Avântul Volovăţ – Ştiinţa Vicovu de Sus 4-5
Flacăra Vicovu de Jos – Zimbru Siret 3-4
Avântul Volovăţ – Zimbrul Siret 4-6
Ştiinţa Vicovu de Sus – Flacăra Vicovu de Jos 9-6

Clasament: 1. Ştiinţa Vicovu de Sus 9p, 2. Zimbrul Siret 6p, 3. Flacăra Vicovu de Jos 3p, 4. Avântul Volovăţ 0p.

Meciurile turneului de la Vicovu de Jos au fost arbitrate de brigada Vasile Tacu – Ghiţă Ignătescu, supervizor AJF fiind Bogdan Grosu.

Pe lângă Ştiinţa Vicovu de Sus, la turneul final programat pe data de 1 martie, în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava s-au mai calificat CS Gura Humorului, AS Şomuz Fălticeni şi Viitorul Liteni. Ultimele două echipe calificate vor fi desemnate duminică, 22 februarie, în urma turneelor zonale de la Milişăuţi şi Cajvana.

Meciurile se vor desfăşura pe parcursul a doua reprize a câte 20 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie formată dintr-un portar şi patru jucători de câmp. Fiecare formaţie poate miza pe un lot maxim de 20 de persoane, format din 16 jucători de câmp, doi portari, un antrenor, plus un delegat. Pentru a lua parte la competiţie, jucătorii trebuie să deţină viză annuală pe carnetele de legitimare. Plata arbitrilor, a observatorului şi a asistentului medical revine în sarcina tuturor echipelor participante, informează siteul AJF.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Stiinta, a patra calificată"

  1. Solcan ala mai mult impresii de el :)) Numai fi asa arogant si fotbalist ca esti lat

  2. Bine serifule.. am inteles!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*