Viaţa merge înainte

Dezamagire in tabara Universitatii dupa eliminarea din Cupa Challenge. Antrenorul Leonard Bibirig si-a felicitat insa jucatorii pentru atitudinea cu care au tratat returul cu RD Slovan.

“Doar nesansa ne-a privat astazi de o calificare frumoasa. Felicit jucatorii pentru determinarea cu care au jucat si pentru ca au crezut ca se poate. Le dau si lor crezare, pe fondul oboselii si a bancii de rezerve scurta a noastra, pe final nu am mai putut sa inscriem pentru calificare. Multumesc suporterilor si tuturor persoanelor care ne ajuta si le urez Paste Fericit.”, a declarat Leonard Bibirig.

Tehnicianul Universitatii a fost insotit la conferinta de presa de la finalul partidei de Adrian Chirut si Ioan Tcaciuc.

“Ne pare rau ca nu am reusit sa ne calificam. Astazi am dat totul din noi pentru a obtine victoria de care aveam nevoie. Speram ca sa ne indeplim obiectivul din campionat. Diferenta dintre jocurile internationale si cele din campionat o reprezinta presiunea si emotiile, care sunt mai mari in cupele europene”, a declarat cel mai bun marcator al Universitatii in acest meci, Adrian Chirut.

Ioan Tcaciuc l-a completat: “Sansele au fost mici, dar am crezut pana la final in calificare. Viata merge inainte. Mai avem 4 etape in campionat si vom da totul sa castigam aceste partide.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *