Vezi programul Stelei la Suceava!

steaua-avion

Delegatia echipei Steaua Bucuresti va ajunge in ziua meciului la Suceava. „Ros-albastrii” vor ateriza cu o cursa charter pe aeroportul din Salcea joi, in jurul orei 12:00. De la aeroport, Reghe si compania vor pleca la Hotelul Sonnenhof, acolo unde vor lua masa si se vor odihni cateva ore. Dupa meci, stelistii vor decola spre Bucuresti.

Reprezentantii clubului Steaua Bucuresti vor organiza miercuri o conferinta de presa dedicata meciului cu Foresta, conferinta urmand sa fie transmisa in direct pe Digi Sport 3 si, cel mai probabil, pe Sport.ro.

„Trebuie sa batem Foresta, pentru ca trebuie sa castigam toate meciurile si toate trofeele puse in joc” – Wilfried Moke.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Vezi programul Stelei la Suceava!"

  1. Da cu palma pe umar bsteti pe Foresta!

  2. fscb nu e STEAUA!

  3. ÎmbăTamas azi noapte iar a fost rege prin Centrul Vechi :)) Oile au făcut azi grătare, îmi pare că i-au meciul în râs, ceea ce e bine pentru noi. Abia aștept sa-i sacrificăm :)) Hai Foresta!!!

  4. Ma S.gim da ce inseamana FCSB? Prosti mai sunteti…..E Steaua Bucuresti bai sckavilor…..CSA Steaua e alta echipa cu fosta sigla…..se vede ca ai doar muschi si nu creier bai STF :)))))) _!_

    • Cavalerul Singuratic | 26 octombrie 2016 at 17:49 | Răspunde

      FCSB inseamna FACI CE SPUNE BECALI, S-AU FETELE CARE S…. BINE !! fcsb nu e Steaua . Echipa care joaca cu Foresta este Steaua lui Becali nu e Steaua pe care o stim noi . SOCIETATE COMERCIALA FCSB SA. Asa se cheama in acte . Nu Steaua Bucuresti , OI BLEGE CE SUNTETI !! WECEUSBE !!! NO NOMME ASTE E ECHIPA CU CARE JOACA FORESTA !!!

  5. OILE TOT OI RAMIN . FCSB -UL NU E STEAUA . DIN PACATE SINT MULTI CARE SINT RUPTI DE REALITATE ! CARE E BUCOVINEAN VA TINE CU FORESTA PT RESTUL DOAR BRRR IN TRANSHUMANTA SPRE bu- CUR – ESTI !!! HAI FORESTA !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*