Vespazian Colban este noul antrenor al Forestei

Foresta și-a găsit antrenor principal în persoana lui Vespazian Colban. Tehnicianul în vârstă de 41 de ani va semna un contract valabil pe două sezoane cu gruparea de pe Areni și va fi ajutat pe bancă de Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriță și Vasile Prisacă, ultimul fiind adus în calitate de antrenor cu portarii. În sezonul 2007-2008, Vespa­zian Colban a evoluat că jucător pe Areni pentru Cetatea Suceava. În scurtă să carieră de antrenor, Colban a mai pregătit formațiile FCM Dorohoi și FC Botoșani II. Galben-verzii” sunt în va­canță până luni, 8 iulie, cand este programata reunirea lotului sub comanda noului antrenor. Până la startul viitorului sezon al Ligii a III-a, care va avea loc pe 24 august, gruparea de pe Areni va efectua un cantonament montan la Pojorâta sau în zona Bistriței și va disputa patru meciuri de verificare, au mai anunțat oficialii Forestei Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Vespazian Colban este noul antrenor al Forestei"

  1. Unul dintre cei mai buni executanti de lovituri libere cu exteriorul din Romania !

  2. Foresta Suceava se pare ca a ajuns satelitul celor de la FC Botoșani. Cam penibil!

  3. Haideti sa-i dam totusi o sansa lui Colban sa vedem ce iese dupa primele 3-4 etape.Daca in aceste etape nu avem punctaj maxim atunci sa-i cerem demisia.

  4. Tot un botosanean trebuie sa va invete fotbal, saraciilor.Va

  5. A ajuns Suceava condusa de Flutur si Lungu de rasul lumii nu numai a Botosaniului !!!
    Aici se potriveste zicala „cainii latra………. „, (la noi nici macar nu latram ) si ursii merg inainte , isi urmaresc continuu interesele personale …….

  6. doru vlad popescu | 8 iulie 2019 at 11:25 | Răspunde

    Atata poate managerul de vis…ciutac!Mi-e sila!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*