Vele şi Cadar au plecat

Universitatea II Suceava a suferit cateva schimbari in cadrul lotului de jucatori odata cu pauza competitionala din aceasta vara. Astfel, echipa antrenata de Razvan Bernicu s-a despartit in intersezon cu nu mai putin de patru handbalisti: Ciprian Vele (foto) si George Cadar, plecati la HC Pitesti, portarul Andrei Draghici, cedat la Extrem Baia Mare la schimb cu Alin Ilii si uriasul Dumitru Buga, care a fost nevoit sa renunte la handbalul de performanta din cauza problemelor medicale.

In schimb, Universitatea II Suceava si-a completat lotul cu doi tineri de perspectiva care au terminat recent junioratul, este vorba de Teodor Roban, un inter dreapta format la Adjud, si de Andrei Olaru, un jucator ce a evoluat pana acum ca extrema la Lps Botosani. Roban si Olaru vor debuta in tricoul “alb-albastrilor” in perioada 10-11 august, atunci cand sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava va gazdui cea de-a sasea editie a Memorialului “Mihai Mironiuc”, turneul din acest an urmand sa reuneasca la start echipele Hc Vaslui, Extrem Baia Mare, plus cele doua formatii ale Universitatii.

Universitatea II si-a inceput pregatirile pentru viitorul sezon pe data de 2 iulie, odata cu echipa mare. In lipsa unui cantonament montan, elevii lui Razvan Bernicu si-au desfasurat antrenamentele in localitate, unde au intercalat reprizele de alergare pe Areni cu sedintele de pregatire in sala de forta.

Exit mobile version