Vele şi Cadar au plecat

Universitatea II Suceava a suferit cateva schimbari in cadrul lotului de jucatori odata cu pauza competitionala din aceasta vara. Astfel, echipa antrenata de Razvan Bernicu s-a despartit in intersezon cu nu mai putin de patru handbalisti: Ciprian Vele (foto) si George Cadar, plecati la HC Pitesti, portarul Andrei Draghici, cedat la Extrem Baia Mare la schimb cu Alin Ilii si uriasul Dumitru Buga, care a fost nevoit sa renunte la handbalul de performanta din cauza problemelor medicale.

In schimb, Universitatea II Suceava si-a completat lotul cu doi tineri de perspectiva care au terminat recent junioratul, este vorba de Teodor Roban, un inter dreapta format la Adjud, si de Andrei Olaru, un jucator ce a evoluat pana acum ca extrema la Lps Botosani. Roban si Olaru vor debuta in tricoul “alb-albastrilor” in perioada 10-11 august, atunci cand sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava va gazdui cea de-a sasea editie a Memorialului “Mihai Mironiuc”, turneul din acest an urmand sa reuneasca la start echipele Hc Vaslui, Extrem Baia Mare, plus cele doua formatii ale Universitatii.

Universitatea II si-a inceput pregatirile pentru viitorul sezon pe data de 2 iulie, odata cu echipa mare. In lipsa unui cantonament montan, elevii lui Razvan Bernicu si-au desfasurat antrenamentele in localitate, unde au intercalat reprizele de alergare pe Areni cu sedintele de pregatire in sala de forta.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *