Vecinii au jucat aghesmuiti

Daca pe Areni si-a bagat dracu’ de la fisc coarnele portocalii, pe Municipalul vecinilor de peste Siret, divinitatea e partener de nadejde in propasirea fotbalului local. Astfel, cu o zi inainte de startul returului Ligii a II-a, jucatorii celor de la FC Botosani au primit “sfintenia” unui preot din Vorona.

Aliniati cu smerenie in fata trimisului Domnului in vestiar, fotbalistii lui Cristi Popovici au pupat poala popii, si-au sfintit ghetele, si-au parfumat tricourile cu busuioc si au dat energizantele pe aghiasma, toate in speranta ca zeii ii vor ajuta la indeplinirea pomelnicului cu obiective trasat de conducere.

Am adus acelaşi preot, deoarece mereu ne-a mers bine cu el. Nu avea rost să cautam alt preot”, a precizat directorul executiv al gruparii botosanene, Dumitru Branza.

Convins de vremurile de criza prin care trece lumea fotbalului, preotul Cristian Ştefan le-a cerut jucatorilor sa nu-si dezamageasca fanii si i-a urat antrenorului Popovici multa inspiratie in retur.

Se fac mari eforturi pentru ca vouă să nu vă lipsească nimic şi trebuie ca şi voi să răsplătiţi încrederea care vi s-a acordat. Sunteţi printre puţinii care în aceste vremuri grele pentru toată lumea, mai puteţi aduce bucurie în sufletele suporterilor”, a fost mesajul părintelui.

Pactul dintre biserica si fotbalul botosanean a fost de bun augur pentru echipa lui Cristi Popovici, aceasta debutand in retur cu un macel, 3-0 cu Gloria Buzau.

In acest timp, azi, intre 11.00 si 13.00, pe Areni au tacut si clopotele!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *