Vatra Dornei, gazda CNAM

Aproximativ 100 de sportivi sunt asteptati in acest weekend la Vatra Dornei pentru a participa la cea de-a saptea editie a Campionatului National de Alergare Montana.

Organizata pentru al saselea an la Dorna, intrecerea va lua startul sambata dimineata, la ora 10.30, pe un traseu cu plecare de pe strada Negresti si cu sosire la capatul Telescaunului , cu o diferenta de nivel de circa 550 de metri.

Competitia va avea patru categorii: junioare (4 kilometri), juniori si senioare (8 kilometri) si seniori (12 kilometri), iar la start se vor afla si doi sportivi suceveni, este vorba de campionul national en-titre de juniori, Andrei Leanca (CSM Dorna Vatra Dornei) si Ioana Pascar (LPS Suceava). Primii patru clasati la nationalele de la Vatra Dornei se vor califica automat la Campionatele Mondiale de Alergare Montana ce vor avea loc in data de 14 septembrie in statiunea Casette di Massa (Italia).

Traseul pe care l-a amenajat la Vatra Dornei este identic cu cel pe care se va alerga la Mondiale. Speram ca sportivul nostru Andrei Leanca sa castige titlul national si sa se califice la competitia din Italia. Acesta este obiectivul lui”, a precizat Cristian Prasneac, principalul promotor al intrecerii.

Campionatul National de Alergare Montana, editia 2014, este organizat de catre Primaria Municipiului Vatra Dornei, in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism, reprezentata de vicele Traian Badea.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *