Vatra Dornei, gazda Campionatului Naţional de Alergare Montană

Aproximativ 200 de sportivi sunt asteptati la sfarsitul acestei saptamani in municipiul Vatra Dornei pentru a participa la cea de-a opta editie a Campionatului National de Alergare Montana. Organizata pentru al saptea oara la Dorna, intrecerea va lua startul sambata dimineata , la ora 10.00, pe un traseu cu plecare de pe strada Negresti si cu sosire la capatul Telescaunului de la partia Dealu Negru, cu o diferenta de nivel de circa 550 de metri.

Competitia va avea patru categorii de concurs, junioare (4 kilometri), juniori si senioare (8 kilometri) si seniori (12 kilometri), la start anuntandu-si prezenta si 16 suceveni, 3 de la CSM Suceava, 4 de la LPS Suceava si 9 de la CSM Dorna, printre care si Gabriel Bularda, campionul national si balcanic de juniori.

Tinand cont ca sambata, 13 august, a fost decretata zi de doliu national in memoria Reginei Ana, participanti vor alerga cu insemne negre la numarul de concurs, iar festivitatea de premiere se va desfasura fara intonarea imnului national si cu drapelul Romaniei coborat in berna, a anuntat Cristian Prasneac, principalul promotor al Campionatului National de Alergare Montana.

Primii clasati la nationalele de la Vatra Dornei se vor califica la Campionatele Mondiale de Alergare Montana ce vor avea loc pe 11 septembrie in Bulgaria.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vatra Dornei, gazda Campionatului Naţional de Alergare Montană"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*