Vasas Odorhei – Armonia: 3-2

Armonia Falticeni a incheiat sezonul regulat al Ligii I la fotbal feminin pe locul 3 in clasamentul seriei de nord, dupa ce a pierdut in ultima etapa, cu scorul de 2-3, pe terenul celor de la Vasas Femina Odorhei. Fetele antrenate de Marcel Irimie avea nevoie de o victorie la patru goluri diferenta pentru a urca pe locul secund si au avut parte de un inceput perfect de meci, reusind sa conduca cu scorul de 2-0 dupa prima jumatate de ora de joc, in urma golurilor semnate de Lidia Havristiuc si Iustina Ungureanu. Sucevencele au irosit apoi alte doua sanse de gol prin Teo Placinta, iar ocaziile aveau sa se razbune, gazdele restabilind egalitatea in decurs de doar doua minute prin golurile marcate de Caldare si Miklos. Mai mult, in repriza secunda, Caldare si-a trecut in cont dubla, iar Vasas s-a impus in final cu 3-2.

Gazdele ne-au dominat in multe momente. Noi am mizat pe contraatac, iar tactica a dat roade. Puteam castiga usor acest meci. Pacat de acele ratari de la scorul de 2-0. Oricum, am avut o evolutie peste asteptari in sezonul regulat, iar cu un pic de atentie puteam sa terminam pe locul 2”, a declarat antrenorul Armoniei, Marcel Irimie.

Armonia Falticeni: Boiciuc – Craciun, Havristiuc, Buturas, Nistor, Artenie, Cosuleanu, Neda, D. Ungureanu, I. Ungurean, Placinta. Antrenori: Marcel Irimie, Alin Rotariu si Pavel Craciun. Au mai intrat: Loghin, Mitrut, Vasiliu si Padurean.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vasas Odorhei – Armonia: 3-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*