Vărul lui Eric de Oliveira va juca pentru Foresta

Foresta a anuntat un ultim transfer cu doar cateva zile ramase pana la startul noului sezon al Ligii a III-a. Este vorba de brazilianul Patrick Oliveira Da Silva, un mijlocas ofensiv in varsta de 24 de ani, care ultima oara a evoluat in tara natala la Esporte Club “Miguel Couto”.

Ruda cu Eric de Oliveira (FC Voluntari), nimeni altul decat cel mai bun marcator strain din istoria Ligii I, Patrick Da Silva a ajuns la Suceava la recomandarea unui alt brazilian care a evoluat in trecut pe Areni, este vorba de Roberto Ayza Berca. “Bafta, copile! Acolo am inceput si eu. Doamne ajuta! Sa fie intr-un ceas bun!”, este mesajul transmis de Ayza.

Patrick Da Silva este cel de-a 13-a achizitie facuta de Foresta in perspectiva viitorului sezon, dupa Stejarel Visinar (Aerostar Bacau), Cristi Novacek (Concordia Chiajna), Cosmin Rotaru (Ceahlaul Piatra Neamt), Daniel Zvoronciuc, Vasile Vitu, Andrei Sahlean si Iosif Netbai (toti patru de la Bucovina Radauti), Lucian Sincelean (Gaz Metan Medias) Rares Gal, Vlad Farcasan (ambii de la CFR Cluj), Robert Dicu (Sport Team Bucuresti) si Sebastian Nechita (Juniorul Suceava).

Trupa antrenata de Dorin Goian va debuta in noul sezon al Ligii a III-a, sambata, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, contra iesenilor de la Stiinta Miroslava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *