Vali Hagiu, readus sub formă de împrumut pe Areni

Foresta a anunțat transferul mijlocașului Valentin Hagiu (21 de ani) jucător care în prima parte a campionatului Ligii a III-a a evoluat la gruparea vasluiană Rapid Brodoc, unde a fost golgheter cu 7 goluri marcate în 15 etape.

Hagiu revine pe Areni sub formă de împrumut până la finalul sezonului, Foresta având opțiunea de a-l transfera definitiv la vară.

Acesta este al doilea transfer reușit de Foresta în pauza de iarnă, după atacantul Robert Martin, adus de la Şomuz Fălticeni.

“Galben-verzii” se vor reuni sub comanda lui Dorin Goian pe data de 23 ianuarie, urmând ca, după perioada de reacomodare la efort, să plece într-un cantonament la Gura Humorului, acolo unde și-au stabilit cartierul general la Hotel Toaca Bellevue.

Conducerea clubului de pe Areni a perfectat și șase meciuri amicale în compania formațiilor Gloria Bistrița (11 februarie), Şomuz Fălticeni (18 februarie și 1 martie), Aerostar Bacău (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie) și Bucovina Rădăuți (4 martie).

Calificată deja în play-off-ul Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe 11 martie, cu un meci pe teren propriu în fața Ceahlăului Piatra Neamț.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *