Vacanţă scurtă la Rădăuţi

Chiar dacă au încheiat meciurile oficiale încă de săptămâna trecuta, componenţii grupării Bucovina Rădăuţi vor intra în vacanţă abia la jumătatea lunii decembrie. Până atunci, antrenorul Lucian Burlacu va programa câteva trialuri şi preselecţii pentru întărirea lotului.

După meciul susţinut vineri, la SC Bacău, rădăuţenii au primit o săptămână de pauză, urmând ca luni să revină la antrenamente. Până la mijlocul lunii decembrie, “galben-albaştrii” vor susţine câteva meciuri-test, iar o parte dintre ei vor juca la echipa secundă, în cele două etape care mai sunt de disputat în Liga a 4-a. Antrenorii Bucovinei vor analiza în perioada următoare şi evoluţia jucătorilor din tur, urmând să decidă cine va părăsi echipa.

“Antrenorii au rapoarte de la fiecare joc, de la prima şi a doua echipă. În funcţie de concluziile lor, vom vedea cine va pleca în această iarnă. Cert este că ne vom întări cu 4-5 jucători”, a anunţat managerul Manuel Costache, care a precizat ca jucătorii sunt cu primele la zi, iar până la sfârşitul anului vor primi toţi banii din salarii.

Totodată, oficialii Bucovinei au hotărât să organizeze şi un banchet de final de an, ca răsplată pentru punctele acumulate în prima jumătate de campionat. Reunirea lotului este programată pentru 10 ianuarie, rădăuţenii având în plan şi un cantonament la Vatra Dornei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vacanţă scurtă la Rădăuţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*