Va conta forma de moment

Leonard Bibirig considerea ca forma individuala de moment va face diferenta in intalnirea de astazi dintre “U” Transilvania Cluj si Universitatea Suceava, cele doua echipe fiind in opinia sa apropiate ca valoare.

Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte dificil în faţa unei echipe cu un parcurs bun în ultima perioadă. Cred că valorile loturilor sunt foarte apropiate şi doar forma individuală de moment a jucătorilor va decide soarta partidei. Să nu uităm că ei vin după un succes în deplasare şi noi după un eşec pe teren propriu, aspect ce ar conta pentru moralul jucătorilor“, a spus Leonard Bibirig.

De partea cealalta, Constantin Stefan ramane increzator in sansele echipei sale la victorie, desi apreciaza ca formatia suceveana este cel mai dificil adversar care poposeste sub dealul Felecului in acest debut de sezon.

Ne aşteaptă cel mai dificl examen disputat pe teren propriu din acest campionat. Suceava este o echipă foarte bună care pierde extrem de greu în deplasare, practică un handball în viteză bazat pe faza a doua şi contraatac. Băieţii sunt montaţi şi pregătiţi să facă un meci bun şi am încredere că ne vom adjudeca punctele puse în joc“, a spus tehnicianul celor de la “U” Cluj pentru www.handbalvolei.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Va conta forma de moment"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*