USV și-a aflat primele adversare de la Europene

Echipa de handbal masculin a Universitatii “Stefan cel Mare” din Suceava si-a aflat adversarele din faza grupelor Campionatului European Universitar ce are loc in aceasta perioada in Polonia.

Astfel, formatia condusa de Bogdan Soldanescu si Iulian Andrei a fost repartizata in Grupa C, acolo unde se va lupta pentru cele doua locuri care duc in sferturile de finala ale competitiei cu Universitatea Ben Gurion Negev (Israel), Universitatea Granada (Spania) si Universitatea Jan Evangelista Purkyne (Cehia).

USV Suceava mizeaza in Polonia pe urmatorul lot de jucatori: Darius Makaria, Ionut Andreescu – Adrian Tîrzioru (capitan), Claudiu Lazurca, Leonard Stefan, George Mihalcea, Iulian Rosu, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urda si Alexandru Dascalu.

Gruparea suceveana a obtinut dreptul de a participa la Campionatul European Universitar, dupa ce a castigat faza nationala a competitiei.

In finala disputata la sfarsitul lunii aprilie, la Suceava, Tirzioru si compania au invins reprezentanta Universitatii “Vasile Alecsandri” din Bacau, cu scorul de 36-23.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "USV și-a aflat primele adversare de la Europene"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*