USV Suceava s-a calificat în sferturile Campionatului European Universitar

Echipa de handbal masculin a Universitatii “Stefan cel Mare” din Suceava s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European Universitar, competitie care se desfasoara in aceste zile in orasul Coimbra din Portugalia.

Handbalistii suceveni au inceput cu dreptul competitia din Portugalia, castigand meciul de debut, disputat sambata seara, in fata gazdelor de la Universitatea din Coimbra, cu scorul de 28-19. Cu o aparare “beton”, USV Suceava si-a asigurat victoria inca din prima repriza, terminata cu 14-6.

USV: C. Tcaciuc, Bobeica – Tirzioru (6 goluri), Costea (5), Sandu (5), Olariu (3), Tofanel (2), Polocoser (2), Baican (2), Burlacu (1), Petrea (1) si Potera (1).

Gruparea suceveana si-a asigurat prezenta in sferturile de finala, dupa ce s-a impus luni, cu scorul de 28-23, in fata Universitatii din Barcelona. Cu extrema Andrei Olariu in zi de gol, “alb-albastrii” au intrat la pauza cu un avantaj de sase goluri, scor 16-10, si n-au mai fortat pe parcursul reprizei secunde.

USV: C. Tcaciuc, Bobeica – Olariu (6), Burlacu (4), Tirzioru (4), Petrea (4), Costea (3), Polocoser (2), Baican (2), Sandu (2), Potera (1) si Tofanel.

Editia din acest an a Campionatului European Universitar la handbal masculin a adunat la start echipe de la 11 universitati din Suceava (Romania), Barcelona (Spania), Coimbra (Portugalia), Bochum (Germania), Belgrad (Serbia), Nijmegen (Olanda), Basel (Elvetia), Marsilia (Franta), Minho (Portugalia), Oslo (Norvegia) si Yeditepe (Turcia).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "USV Suceava s-a calificat în sferturile Campionatului European Universitar"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*