Urare pentru suporteri

Fără îndoială, omul anului 2009 în sportul sucevean este Petru Ghervan. Actualul director tehnic al Universităţii a ţinut să facă o urare tuturor suporterilor suceveni în pragul noului an.

“Le multumesc tuturor celor din Suceava care iubesc sportul, pentru sprijinul pe care l-au manifestat pe parcursul ultimilor ani si in special in 2009 fata de echipa noastra de handbal. Cred in sprijinul lor in continuare si ii asteptam sa fie mereu alaturi de noi. Speram in vremuri mai bune, speram sa dam aceleasi satisfactii si nu in ultimul rand vreau sa le urez sanatate multa si impliniri pe toate planurile”, a afirmat Petru Ghervan.

Fostul selecţioner al României a mărturisit că performanţele din 2009 vor fi greu de egalat în următoarele sezoane: “Cred ca 2010 poate fi un an in care este asteptata confirmarea valorii unor jucatori din echipa noastra. Daca acest lucru se va intampla pot sa fie si rezultatele echipei, chiar, superioare celor din 2009. Dar asta se poate intampla doar cu eforturi foarte mari pe plan sportiv si pe plan administrativ-financiar”.

Oficialii clubului Universitatea Suceava au creionat programul de pregătire din această iarnă. Handbaliştii suceveni vor relua încă de duminică antrenamentele, iar până la sfârşitul lunii ianuarie vor disputa nu mai puţin de 10 meciuri de verificare.

foto: Doru Halip

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Urare pentru suporteri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*