UPDATE Pralea, la Nationala

Prestatiile foarte bune al portarului Universitatii, Bogdan Pralea, i-au atras atentia si selectionerului Vasile Stanga. Goalkeeper-ul sucevean este convocat in lotul cu care tricolorii vor aborda meciurile amicale cu Belarus, de pe 17 si 20 septembrie.

“Sunt surprins, nu ma asteptam la o convocare la Echipa Nationala. Sper sa fac treaba buna acolo si, de ce nu, poate voi participa si la un turneu final. Imi doresc ca si domnul Vasile Stanga si domnul Leonard Bibirig sa fie multumiti de cum imi fac treaba. Probabil sunt in lotul largit de jucatori pe care domnul Stanga vrea sa ii vada la lucru. Nu imi fac sperante prea mari, dar este ceva deosebit sa vad ca am ajuns la Echipa Nationala. Handbalul este un sport in echipa, unde, daca nu te ajuta colegii ramai in anonimat. Ei au un merit important pentru faptul ca am fost convocat”, a marturisit Bogdan Pralea.

Echipa Nationala de handbal masculin a Romaniei are programata reunirea pe 13 septembrie, la Izvorani, iar intre 17 si 20 septembrie se va afla la Minsk, pentru a sustine doua meciuri de verificare cu nationala statului Belarus.

Cu amabilitatea colegilor de la www.handbalvolei.ro, vă prezentăm cei 17 jucători convocaţi la naţională de antrenorii Stângă-Munteanu:

Portari: Bogdan Pralea (CSU Suceava), Ionuţ Ciobanu (Pandurii Tg. Jiu), Tudor Stănescu (U Transilvania Cluj);

Extreme stânga: Gabriel Florea (Energia Pandurii Tg. Jiu), Vlăduţ Răzvan Vlad (U Transilvania Cluj), Alexandru Asoltanei (Minaur Baia Mare);

Interi stânga: Alexandru Stamate (UCM Reşiţa), Alexandru Şimicu (Poli Timişoara);

Coordonatori: Cristian Fenici (UCM Reşiţa), Câlin Hagiu (U Transilvania Cluj);

Interi dreapta: Bogdan Criciotoiu (Energia Pandurii Tg. Jiu), Ioan Stan (UCM Reşiţa);

Extreme dreapta: Valentin Ghionea (UCM Reşiţa), Andrei Mihalcea (HC Odorhei);

Pivoţi: Marius Novanc (Energia Pandurii Tg. Jiu), Iulian Stamate (CSM Bucureşti), Dan Savenco (Energia Pandurii Tg. Jiu);

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "UPDATE Pralea, la Nationala"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*