UPDATE Ilies si-a depus memoriu!

UPDATELa cateva minute dupa ce s-a inteles cu Petru Ghervan pentru a continua la Suceava, pivotul Dan Ilies s-a sucit la 180 de grade si si-a depus memoriu pentru a deveni jucator liber de contract.

“Pivotul echipei CSU Suceava, Dan Ilieş, a depus astăzi, 25.02.2011, la Federaţia Română de Handbal un “memoriu” pentru a fi declarat jucător liber. Memoriul a fost depus la ora 12.50, cu 10 minute înainte de expirarea perioadei de transferări. Acesta invocă în adresa sa către federaţie nerespectarea art.4 pct. f din contractul său cu CSU Suceava. Până la soluţionarea memoriului , Dan Ilieş se va pregăti cu echipa şi va face parte din lot”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul www.csusuceava.ro

Dupa o saptamana tensionata, lucrurile incep sa reintre pe fagasul normal la echipa locala de handbal. Pivotul Dan Ilies a decis sa ramana la Suceava, iar Universitatea are sanse mari sa continue in aceeasi formula cel putin pana in vara.

Ofertat in ultima perioada si de Pandurii Tg Jiu, pivotul Dan Ilies a ales in cele din urma sa ramana pana pe 30 iunie la Universitatea. Cat priveste grupul de sapte jucatori din categoria a doua de salarizare, discutiile cu acestia au fost suspendate pana dupa meciul cu CSM Oradea. Tinand cont, insa, de faptul ca perioada de transferuri s-a incheiat, este greu de crezut ca echipa locala de handbal va mai pierde vreun jucator in aceasta iarna.

Ilies a depus un memoriu la federatie, prin care reclama neachitarea drepturilor salariale pe lunile ianuarie, decembrie si pe jumatate din luna noiembrie. Pana la solutionarea litigiului, Dan Ilies este obligat sa participe la pregatirile si meciurile echipei sucevene

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "UPDATE Ilies si-a depus memoriu!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*