UPD Ziua deciziilor la CSU

Adomnicai, Soldanescu si Ciubotariu vor juca pana la vara pentru Universitatea Suceava. In urma discutiilor purtate cu oficialii clubului, cei trei jucatori au acceptat diminuarea cu 30% a contractelor pana pe 30 iunie 2011. Conducerea Universitatii asteapta astazi si un raspuns final din partea lui Dan Ilies, pivotul fiind ofertat si de Pandurii Targu Jiu.

Oficialii Universitatii vor purta discutii pe parcursul zilei de astazi cu alti 7 jucatori, care se afla in a doua categorie de salarizare. Printre acestia se numara Bogdan Pralea, Mihut Pancu, Adrian Chirut si Adi Mitrea. Conform directorului tehnic Petru Ghervan, masura de diminuare a salariilor cu 30% este una provizorie, urmand ca din vara, daca se vor gasi fondurile necesare, sa se revina la contractele initiale.

Nici banca tehnica a “studentilor” nu a scapat de reducerile salariale, Leonard Bibirig urmand sa primeasca cu 30% mai putini bani decat pana acum. Petru Ghervan a precizat, chiar, ca antrenorul Universitatii a fost prima persoana care a acceptat noile conditii.

Ramaneti alaturi de noi pentru a afla rezultatele negocierilor.

“Dupa antrenamentul din aceasta dimineata vom avea o sedinta in care domnul Petru Ghervan ne va spune concret cu cat ne afecteaza pe fiecare noile masuri. Pana nu stim clar cu cat ne vor fi reduse drepturile salariale nu putem vorbi. Noi speram sa fie bine, mai ales ca suntem pe o pozitie buna in clasament”, a declarat dimineata, Mihut Pancu.

In cazul in care vor sa devina liberi de contract, handbalistii trebuie sa depuna memorii atat la FRH cat si la sediul clubului. Petru Ghervan a precizat ca pana in momentul de fata la Universitatea nu a ajuns niciun memoriu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "UPD Ziua deciziilor la CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*