„Universitatea a meritat victoria”

Victoria Universitatii in fata Minaurului nu a lasat loc de discutii. La finalul partidei, ambii antrenori au cazut de acord ca echipa suceveana a fost mai buna.

“Felicit echipa gazda pentru ca a meritat victoria. Noi chiar daca am muncit mult pentru punctele puse in joc, nu am reusit sa concretizam acest lucur pe tabela de marcaj. Este incredibil cat de mult ne-am straduit sa ajungem in fata portii si odata ajunsi acolo am ratat situatii extraordinare. Vom incerca in viitor sa rezolvam si aceasta problema, acum ramane de vazut daca conducerea va avea rabdare”, a declarat la finalul meciului, antrenorul echipei baimarene, Ion Craciun.

La randul sau, Leonard Bibirig, a recunoscut ca este multumit de rezultat: “A fost o victorie meritata si tin sa felicit echipa oaspete pentru jocul prestat. Loviturile de pedeapsa ratate ne-au turnat plumb in picioare, insa pana la final ne-am revenit. Ne-am descurcat foarte bine in compartimentul defensiv si mai ramane sa rezolvam probleme din ofensiva. Este o victorie de moral care ne da incredere pentru urmatoarele jocuri”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Universitatea a meritat victoria”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*