CSU a întors invitaţia

UPDATE| Handbal Esch a refuzat invitatia Universitatii, astfel ca prima mansa va avea loc pe 20 aprilie, la Suceava, iar returul, o saptamana mai tarziu, in Luxemburg.

Întruniţi astăzi într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie, conducătorii clubului Universitatea Suceava au decis să refuze invitaţia celor de la Handbal Esch de a disputa ambele manşe din semifinalele Cupei Challenge în Luxemburg. Mai mult, „alb-albaştrii” le-au propus adversarilor ca cele două partide să se desfăşoare la Suceava.

„Răspunsul dat imediat după şedinţa de astăzi a fost să oferim şi noi posibilitatea luxemburghezilor ca ambele manşe să se dispute la Suceava. Se subînţelege că refuzăm invitaţia, acum aşteptăm conluziile lor. Noi am propus ca primul meci din semifinalele Cupei Challenge, de la Suceava, să fie programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17:00”, a anunţat directorul tehnic Petru Ghervan.

Managerul Universităţii Suceava a mărturist că sunt şanse minime ca meciul să fie televizat, în condiţiile în care, până acum, nici o televiziune nu şi-a manifestat interesul în acest sens: „Firesc ar fi fost să primim oferte de televizare la scurt timp după meciul retur cu Ankaraspor. Mai este timp, dar, în anii trecuţi interesul televiziunilor pentru transmitea unui meci se manifesta imediat după calificare.”

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

3 Comentarii la "CSU a întors invitaţia"

  1. era foarte clar pt iubitorii handbalului sucevean ca era imposibil sa jucam ambele meciuri in luxemburg . cei ce iubim aceasta echipa eram convinsi ca vom juca cel putin un meci aici la suceava . baieti , orasul este alaturi de voi si de fiecare data credem ca am aratat acest devotament . gasim doritori pt deplasare in luxemburg ? astept mesaje si in functie de cati suntem incepem sa discutam . va rugam sa ne mai faceti o bucurie in semifinala . HAI SUCEAVA

  2. Asa dom” Petrica,succes CSU.

  3. la ce ora se va juca pe 20 aprilie ? ramane 17 00?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*