Universitarii țintesc prima victorie pe teren propriu

CSU din Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSM Bacău, programat duminică, de la ora 17.30, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a IV-a a Ligii Naționale.

Universitarii sunt încrezători că vor cuceri primele puncte pe teren propriu de la startul noului sezon. “Ne așteptăm la un meci greu. Cei de la Bacău vin după trei etape în care nu au adunat niciun punct și, cu siguranță, și-au propus să câștige la Suceava. Au o echipă omogenă. Acesta ar fi plusul lor față de noi. Jucăm însă acasă și trebuie să facem tot posibilul să păstrăm punctele aici pentru a rămâne în prima parte a clasamentului”, a declarat antrenorul secund al CSU-ului, Adrian Chiruț.

Pe aceiași lungime de undă sunt și extremele Alexandru Juverdianu și Cosmin Lupu. “Sunt convins că echipa din Bacău va veni montată să se bată pentru cele trei puncte, mai ales că în joc sunt și niște orgolii de anul trecut. Sper ca publicul sucevean să ne ajute duminică să câștigam și primele puncte pe teren propriu”, a spus Juverdianu. “Este un meci important pentru noi, din care vom încerca să luăm cele trei puncte”, a adăugat Lupu.

Programul etapei a IV-a:

CSM Alexandria – Dinamo București

HC Dobrogea Sud –  Steaua București

Politehnica Timișoara – CSM București

Universitatea Cluj – HC Buzău

CSU din Suceava – CSM Bacău

CSM Vaslui – Minaur Baia Mare

CSM Focșani – Potaissa Turda

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Universitarii țintesc prima victorie pe teren propriu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*