Universitarii sună adunarea

CSU Suceava incepe pregatirile pentru viitorul sezon, unul de penitenta pentru “alb-albastrii”, obligati sa evolueze din toamna in cel de-al doilea esalon valoric al handbalului masculin romanesc. La apelul pe care antrenorul Razvan Bernicu il va da astazi, la ora 17.00, pe stadionul Areni, sunt asteptati in jur de 12 jucatori. Doua noutati vor avea universitarii la antrenamentele din aceasta saptamana este vorba de Gabriel Alin Velea (foto), o extrema stanga care in sezonul trecut a facut parte din lotul Dunarii Calarasi, si de Dionis Oprea, handbalist ce a terminat in aceasta vara junioratul la Petrol Moreni.

Vor lipsi in schimb astazi, portarul Cristi Tcaciuc, invoit, si Gabriel Burlacu aflat la lotul national de tineret al Romaniei pentru Campionatul Mondial.

Suntem in discutii cu mai multi jucatori. In primul rand, mai avem nevoie de un pivot si de un inter dreapta”, a precizat Razvan Bernicu.

Mult mai lunga este lista jucatorilor plecati de la Suceava in intersezon, Adi Tarzioru (Pandurii Tg. Jiu), Mihai Sandu (HC Vaslui), Dusan Trifkovic si Tiberiu Popovici (ambii plecati la HC “Adrian Petrea” Resita), Marko Davidovic, Srjan Gavrilovic si portarul Emilian Marocico parasind corabia.

Pentru handbalistii suceveni urmeaza o saptamana de reacomodare la efort in localitate, dupa care, pe data de 16 iulie, vor pleca intr-un stagiu centralizat de zece zile la Eforie. Luna august este rezervata meciurilor de verificare.

Viitorul sezon al Diviziei A la handbal masculin va debuta in septembrie, iar obiectivul echipei sucevene nu poate fi altul decat revenirea in Liga Nationala. “Este clar ca toti vrem promovarea, dar pentru a ne indeplini acest obiectiv este nevoie sa ne definitivam cat mai repede lotul, sa aducem cat mai repede acei jucatori de care avem nevoie”, a mentionat Bernicu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *