Universitarii îşi fac rodajul la Memorial

CSU Suceava - Focsani Baican

Sala LPS Suceava va gazdui la sfarsitul acestei saptamani a IX-a editie a Memorialului “Mihai Mironiuc” la handbal masculin. La competitia organizata în memoria fostului mare handbalist al Sucevei si al Minaurului vor participa Potaissa Turda, CSM Focsani, Farul Constanta si gazdele de la CSU Suceava.

Sucevenii vor debuta in competitie joi, la ora 19.00, in fata celor de la CSM Focsani. Vineri, de la aceiasi ora, vor infrunta Potaissa Turda, iar sambata, de la ora 12.30, vor trage cortina peste Memorial cu un meci impotriva Farului.

Programul complet al meciurilor:

Joi:
ora 17.00: Potaissa Turda – Farul Constanta
ora 19.00: CSU Suceava – CSM Focsani

Vineri:
ora 17.00: CSM Focsani – Farul Constanta
ora 19.00: CSU Suceava – Potaissa Turda

Sambata:
ora 10.30: Potaissa Turda – CSM Focsani
ora 12.30: CSU Suceava – Farul Constanta

Ce echipa va câstiga ediţia din acest an a Memorialului "Mihai Mironiuc"?

REZULTATE

Loading ... Loading ...

Adrian Chirut vede în cele trei meciuri o buna ocazie de a imbunatati jocul echipei si de-ai integra pe cei opt jucatori adusi in pauza competitionala. “Mai avem mult de munca pentru a ajunge la nivelul la care vrem sa jucam in Liga Nationala. La acest memorial, imi doresc sa ne imbunatatim jocul, sa lucram mai mult la capitoul tehnico-tactic si sa ne omogenizam lotul. Sper sa crestem de la meci la meci, iar la startul campionatului sa ne aflam in forma optima”, a spus antrenorul echipei sucevene.

Universitarii se confrunta cu mai multe probleme de lot inaintea Memorialului “Mihai Mironiuc”. Burlacu se afla intr-o perioada de recuperare dupa operatia la glezna, iar portarul Selaru, Soldanescu, R. Bursuc si Olariu sunt incerti.

In perioada 12-14 august, handbalistii antrenati de Adrian Chirut se vor deplasa la un puternic turneu cu jocuri amicale organizat la Vaslui. Acolo, CSU Suceava urmeaza sa înfrunte trei dintre viitoarele adversare din Liga Nationala: Dunarea Calarasi, HC Vaslui si HC Dobrogea Sud Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Universitarii îşi fac rodajul la Memorial"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*