Universitarii au stabilit calendarul amicalelor

CSU Suceava a început de mai bine de o săptămână pregătirile pentru returul Diviziei A la handbal masculin, iar în cursul zilei de ieri, antrenorul Răzvan Bernicu a anunţat şi programul meciurilor amicale pe care universitarii le vor susţine până la reluarea campionatului.

Astfel, la finalul acestei săptămâni, mai exact vineri seară, de la ora 18.30, şi sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00, handbaliştii suceveni se vor deplasa în Vrancea, pentru o dublă amicală în compania gazdelor de la CSM Focşani. Cele două formaţii se vor întâlni din nou la sfârşitul săptămânii viitoare, într-un amical programat de acest dată în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Ultimele teste pe care universitarii le vor susţine în intersezon sunt programate pe 29 şi 30 ianuarie, pe terenul unei alte formaţii din Liga Naţională, HC Vaslui.

“Ne-am dorit câteva amicale ceva mai tari, în compania unor echipe de primă ligă, şi cred că aceste cinci meciuri vor fi foarte utile pentru noi în perspectiva returului”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Acesta a precizat că formaţia suceveană se prezintă în acest moment în efectiv complet la antrenamente, în programul normal de pregătire intrând inclusiv Costea şi portarul C. Tcaciuc, recuperaţi în totalitate.

La finalul turului, CSU Suceava ocupă locul 2 în clasamentul seriei de est a Diviziei A la handbal masculin, la două puncte în spatele liderului HC Dobrogea Sud Constanţa şi la trei în faţa Ştiinţei Bacău. Trupa antrenată de Răzvan Bernicu are însă un meci în plus disputat.

La finalul returului, prima clasată va promova direct în Liga Naţională, în timp ce ocupantele locurilor 2 şi 3 din cele două serii ale Diviziei A, plus ocupantele locurilor 11 şi 12 din Liga Naţională vor juca la baraj. La sfârşitul turului, pe loc de baraj se află CSU Suceava, Ştiinţa Bacău, CSM Satu Mare, “U” Craiova, HC Vaslui şi CSM Ploieşti.

CSU Suceava va începe returul pe 6 sau 7 februarie, în deplasare, pe terenul formaţiei LPS Piatra Neamţ.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *