Universitarii au scăpat de o deplasare lungă la Alexandria

csu suceava

CSU Suceava a scapat de o deplasare lunga si obositoare. Echipa antrenata de Razvan Bernicu trebuia sa joace maine, pe terenul celor de la ACS Teleorman, intr-un meci restant din cadrul etapei a VIII-a, doar ca gruparea din Alexandria a anuntat ieri Federatia ca se retrage din campionat din cauza problemelor financiare. In aceste conditii, conform regulamentului, toate rezultate inregistrate pana acum de ACS Teleorman ar trebui anulate.

Universitarii vor disputa urmatorul meci oficial vineri, de la ora 14.00, cand in sala LPS din Suceava va poposi formatia HC Buzau. “Chiar daca buzoienii n-au jucat pana acum nicio echipa dintre primele patru clasate, intalnim pana la urma echipa de pe locul 2. Este un meci pentru locul 2 pe care trebuie sa-l tratam cu toata seriozitatea”, a declarat Razvan Bernicu.

Au facut o ultima repetitie la Focsani

CSU Suceava a efectuat la sfarsitul saptamanii trecute o ultima repetitie inainte de reluarea campionatului Diviziei A la handbal masculin. Trupa antrenata Razvan Bernicu s-a deplasat sambata, in Vrancea, pentru un meci amical in compania prim-divizionarei CSM Focsani. La finalul celor 60 de minute de joc, universitarii s-au impus cu 36-30, dupa ce la pauza conduceau cu 17-15. “Am facut un meci bun la Focsani, care ne-a ajutat sa reintram in ritmul competitiei dupa aceste trei saptamani de pauza. Chiar daca am avut trei absente, Baican, Bursuc si Ion Tcaciuc, cei care au intrat pe teren s-au achitat foarte bine de sarcini”, a precizat Razvan Bernicu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Universitarii au scăpat de o deplasare lungă la Alexandria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*