“Uniți contra coronavirusului” | Numărul tricourilor scoase la licitație în cadrul campaniei a ajuns la 78

Numarul tricourilor scoase la licitatie in cadrul campaniei “Uniti contra coronavirusului” a ajuns la 78. La actiunea initiata de echipa locala de handbal CSU Suceava pentru sprijinirea Spitalul Judetean s-a alaturat si fostul maseur a echipei nationale, suceveanul Ghita Pacurariu, care a donat patru tricouri purtate de fostii internationali Ciprian Marica (România), Claudiu Keseru (România), Lucian Sânmartean (Al Itihad) si Bogdan Stancu (Bursaspor). Celelalte cinci articole vin din handbalul feminin si au fost purtate de “tricolorele” Gabriela Perianu, Cristina Laslo, Raluca Bacaoanu, Bianca Bazaliu si Luciana Popescu, au anuntat organizatorii licitatiei, care va incheia vineri, 10 aprilie.

Cei interesati pot licita apasand aici!

Suceava trece prin momente grele dragi concetateni si iubitori ai sportului. În aceasta perioada, în care suntem pusi la grea încercare, trebuie sa ramânem uniti si sa ne mobilizam fiecare, pentru ca orice ajutor în lupta dusa pe viata si pe moarte împotriva coronavirusului este binevenit. De aceea, noi, colectivul echipei de handbal de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava, care respectam cu strictete regula impusa de autoritati, aceea de a sta acasa, am decis sa organizam pe Facebook o licitatie de tricouri purtate de jucatori cunoscuti din tara noastra si din strainatate, cel mai important fiind al francezului Nikola Karabatic, unul dintre cei mai buni handbalisti din toate timpurile”, se arata în mesajul actiunii „Uniti contra coronavirusului”.

Scopul actiunii este acela de a strânge bani pentru Spitalul Judetean din Suceava. Pentru a fi utilizati cât mai eficient, banii strânsi in cadrul campanieivor fi directionati catre Fundatia Umanitara NORD 2001, care de la startul pandemiei este implicata total în lupta pentru combaterea coronavirusului.

Regulamentul campaniei prevede ca fiecare licitatie de tricou sa ramâna activa un numar de 7 zile din momentul în care a fost urcat pe Facebook. Pretul de pornire este de 150 de lei per tricou, cu exceptia celui purtat de Nikola Karabatic, pe când evolua la Barcelona, care pleaca de la 450 de lei. Câstigatorii licitatiei vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 Andrei Iulian, însa detalii suplimentare pot fi obtinute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chirut si Iulian Andrei.

Lista tricourilor scoase la licitatie in cadrul campaniei “Uniti contra coronavirusului” au apartinut urmatorilor sportivi:

Nikola Karabatic, Kiril Lazarov, Bogdan Pralea, Demis Grigoras, Viorel Fotache, Georgica Cântec, Cristian Adomnicai, Cristi Fenici, Ionut Georgescu, Liviu Mironescu, Razvan Gavriloaia, Dan Savenco, George Selaru, Vlad Rotaru, Marius Bondar, Florin Ciubotariu, Stefan Laufceac (doua), Marius Mocanu, Robert Militaru, Bogdan Soldanescu, Ovidiu Mihaila, Alexandru Csepreghi, Ionut Nistor, Huba Talas, Mihai Popescu, George Buricea, Nicusor Negru, Adrian Chirut, Raul Ferent, Martin Johannson, Nemanja Grbovic, Chike Onyejekwe, Irakli Chikovani, Sandu Iacob, Iulian Stamate, Ionut Iancu, Alin Sania, Predrag Vujadinovic, Rares Fortuneanu, Leonard Bibirig, Vali Ghionea, Gabriel Dumitriu, Alin Rosu, Razvan Rapciuga , Gabriel Bujor, Tamas Ivancsik – handbal masculin. Cristina Neagu, Cristina Nan, Yuliya Dumanska, Valentina Ardean-Elisei, Mihaela Tivadar, Laura Pristavita, Nicoleta Dinca, Gabriela Perianu, Cristina Laslo, Raluca Bacaoanu, Bianca Bazaliu si Luciana Popescu – handbal feminin. Nicolae Dica, Dorin Goian, Mirel Radoi, Ianis Hagi, Mihai Roman, Vasile Maftei, Ciprian Marica, Claudiu Keseru, Lucian Sânmartean, Ionuț Vînă si Bogdan Stancu (doua) – fotbal, Petru Balan si Mihai Macovei – rugby. Acestora li se adauga tricouri oficiale de joc de la CSU Suceava, unul de la Montpellier HB si unul al nationale de rugby a Romaniei, cu autografele jucatorilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Uniți contra coronavirusului” | Numărul tricourilor scoase la licitație în cadrul campaniei a ajuns la 78"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*