Un urias in probe la CSU

Clubul Universitatea ar putea sa transfere un urias de 2,15 m. Aceasta este inaltimea lui Dumitru Buga, jucator care se afla de la inceputul acestei saptamani in probe la Suceava.

Dumitru Buga s-a nascut in 1989 la Braila, localitate in care a si jucat in perioada junioratului. In vara lui 2008, la doar 19 de ani, interul stanga masura deja 2,14 m si avea 103 kg, aspecte care i-au facut pe oficialii divizionarei a doua, CSU Neptun, sa il transfere pe litoral. Totodata, Buga a fost convocat si la Nationala de tineret a Romaniei. Cum satelitul campioanei HCM Constanta s-a desfiintat, jucatorul a primit liber sa isi caute alta echipa. Astfel a ajuns la inceputul saptamanii la Suceava si s-a antrenat sub comanda lui Razvan Bernicu.

“Dumitru Buga ne-a atras atentia inca de anul trecut. Are un fizic impresionant, insa ramane sa vedem cum se descurca la celelalte capitole. Leonard Bibirig il va urmari in perioada urmatoare, iar in maxim doua saptamani vom da un raspuns final in ceea ce-l priveste”, a declarat directorul tehnic, Petru Ghervan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *