Un transfer curat murdar

Curat murdar. Asa arata un transfer la Cetatea Suceava. Dupa plecarile controversate ale lui Rohetki si Onciu la Ceahlaul, pe Areni incepe sa se deschida o noua “Cutie a Pandorei”, cea in care stau ascunse amanuntele transferului lui Mihai Roman la FC Brasov.

Semnalul a fost dat chiar de Gigi Becali, care a inaintat in aceste zile o oferta de 1 000 000 de euro pentru achizitionarea mijlocasului sucevean ce a intrat intre timp in circuitul echipei nationale. Patronul gruparii din Ghencea a dezvaluit aseara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Mihai Roman ar fi fost transferat in vara lui 2007, de la Cetatea Suceava la FC Brasov, in baza unei spagii de 2000 de euro platita de gruparea de sub Tampa catre Comisia de Disciplina din cadrul federatiei.

Roman a costat 2000 de euro platiti la Comisia de Disciplina. Cine stie cata spaga a dat Dinu Vama acolo pentru ca jucatorul sa fie declarat liber de contract!?”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Contraatac de pe GSP TV.

Vizati direct de acuzatiile lui Gigi Becali, oficialii brasoveni au replicat prin vocea patronului Ioan Niculaie, care s-a aparat spunand ca clubul de sub Tampa ar fi achitat in schimbul lui Roman suma de 120 000 de euro catre Cetatea Suceava, club de care apartinea jucatorul la momentul respectiv.

Ei, pe dracu! Cum sa ne coste 2000 de euro!? Roman ne-a costat mult mai mult. Domnul Becali e in eroare. Am platit 120 000 de euro clubului de unde l-am luat, Cetatea Suceava. De ce sa ne trebuiasca ajutorul comisiei cand ni l-a vandut clubul de acolo. Banii sunt dati cu acte. Nu e vorba de nicio spaga”, a precizat Ioan Niculae la GSP TV.

Trimis in boxa acuzatiilor de patronul lui FC Brasov, fostul presedinte de pe Areni, Dumitru Moldovan, se apara afirmand ca Mihai Roman a plecat liber de contract de la Cetatea si ca situatia creata in jurul acestui transfer este de “domeniul fantasticului”.

Foarte bine. Sa spuna cui i-a dat. Poate aflam si noi. As fi tare curios sa aflu. Roman a fost declarat jucator liber de federatie. Cine e nebun sa dea bani cu acte? Eu m-as fi bucurat sa intre 120 000 de euro in conturile Cetatii. Era un lucru foarte bun pentru imaginea mea, ca presedinte, sa vand un jucator cu o asemenea suma. Poate banii intra de acum, drumul de la Brasov la Suceava e foarte lung. Nu stiu unde i-a dat, cui i-a dat!? E ceva de domeniul fantasticului”, a declarat Dumitru Moldovan in exclusivitate pentru GazetaSV.

Ultima veriga in lantul slabiciunilor, actualul presedinte al FC Cetatea, Ciprian Anton, spune ca in arhiva clubului sucevean nu se gaseste niciun act referitor la perioada petrecuta de Mihai Roman pe Areni. “Eu nu am gasit absolut nici un act vis-à-vis de Roman de cand a fost adus la Cetatea. Chiar as fi curios sa vad si eu acel act, daca el exista”, a precizat Anton pentru GazetaSV.

Dani Vatamanu, Danut Chidovet.

Exit mobile version