Un sucevean la Mondial

Suceveanul Andrei Danilă va reprezenta România la Campionatul Mondial Universitar de tir cu arcul. Competiţia se va desfăşuraîn perioada 2-5 iulie în localitatea Legnica din Polonia.

Student în anul I la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Andrei Dănilă este membru al lotului naţional de seniori şi practică tirul cu arcul de 9 ani. În această perioadă, sportivul sucevean şi-a adăugat în palmares mai multe titluri de campion naţional şi a participat la numeroase concursuri internaţionale în Germania, Polonia, Ungaria, Ucraina, Danemarca şi Croaţia. În octombrie 2013, Andrei Dănilă a fost prezent la Campionatul Mondial de tineret din China. Ultima competiţie oficială a fost Campionatul Naţionalîn sală, din luna februarie 2014, atunci când a obţinut locul I, atât la individual, cât şi cu echipa.

Ţinând cont de performanţele înregistrate în tot acest timp de Andrei Dănila, conducerea Universităţii din Suceava a anunţat că va susţine financiar o parte din costurile participării studentului la turneul din Polonia.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un sucevean la Mondial"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*