„Un rezultat just”

Leonard Bibirig si-a invins astazi fostul sau antrenor, din vremea in care juca pentru Minaur Baia Mare, Ioan Palko. Iata ce au declarat cei doi tehnicieni la conferinta de presa de la finalul meciului.

Ioan Palko, antrenor CSM Satu Mare:

“Sucevenii au practicat astazi un handbal modern, iar victoria lor este justa. Eu am mai spus ca Suceava joaca cel mai frumos handbal din tara si ca merita sa fie mai sus in clasament. Dupa o prima repriza in care au facut ce au vrut, gazdele s-au relaxat prematur dupa pauza si ne-au permis sa mai recuperam si sa plecam cu fata curata de aici. Noi am avut astazi si cateva absente, printre care si Surducan, iar in plus am stat intr-un singur portar. Daca aveam tot lotul la dispozitie probabil tot am fi pierdut, dar am simtit ca ne-au lipsit. Vreau sa il felicit pe Leonard Bibirig pentru ca are o echipa frumoasa.”

Leonard Bibirig, antrenor CSU Suceava:

“Prima repriza a fost foarte buna, insa la pauza a intervenit relaxarea. Speram ca si in etapele care vin sa facem un joc ca in primele 30 de minute din partida de astazi. Ii felicit pe baieti pentru munca depusa si pentru rezultatul obtinut. De asemenea, ii urez succes in continuare fostului meu antrenor, domnul Ioan Palko.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *