„Un retur de exceptie”

Universitatea Suceava si Stiinta Bacau se intalnesc duminica de la ora 11:00, in penultima etapa a actualei editii din Liga Nationala de handbal masculin. Antrenorul Leonard Bibirig a anuntat ca desi victoria bacauanilor in derby-ul cu Steaua, a scos CSU Suceava din cursa pentru locul 5, echipa sa va da totul pentru a obtine a 7-a victorie consecutiva.

“Asa cum am abordat ultimele 6 partide, la victorie, la fel vom incerca sa abordam si meciul cu Stiinta Bacau. Intalnim o echipa cu o aparare solida si cu o conducere a fazei a doua si a contraatacului mult mai bune decat am infruntat noi pana acum. Speram ca printr-o mobilizare buna si un aport al publicului mult mai consistent decat in meciurile precedente, sa ne adjudecam victoria la finalul celor 60 de minute. Dupa rezultatul pe care Bacaul l-a realizat cu Steaua, sansele noastre de a mai obtine locul 5 sunt minime, sau aproape de 0. Speram insa sa obtinem doua victorii in urmatoarele meciuri si sa incheiem un retur de exceptie.”, a declarat Leonard Bibirig.

Oaspetii de duminica au iesit cam sifonati din confruntarea cu Steaua, antrenorul Gabriel Armanu anuntand ca Iontu Rotaru este incert pentru meciul de duminica. Aceasta veste nu i-a entuziasmat insa pe suceveni.

“Indiferent cine joaca la ei, Bacaul reprezinta o forta in handbalul romanesc, lucru pe care l-au dovedit si in meciul cu Steaua. Au obtinut victoria in fata unei semifinaliste de Cupa Cupelor. Pana acum noi nu avem probleme de lot, speram sa nu apara pana duminica”, a conchis antrenorul Leonard Bibirig.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Un retur de exceptie”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*